MIKROBIOLOGJIA E USHQIMIT

Analiza mikrobiologjike mbi produktet e zinxhirit ushqimor, dhe të ujit si më poshtë:

Analiza mikrobiologjike të qumështit dhe produkteve të tij
Analiza mikrobiologjike të mishit dhe produkteve të tij
Analiza mikrobiologjike të peshkut dhe produkteve të tij
Analiza mikrobiologjike të vezëve dhe produkteve me bazë veze
pexels-polina-tankilevitch-3735709
Analiza mikrobiologjike të uji dhe lëngjeve
Analiza mikrobiologjike ne produkte te tjera
sqAlbanian