Laborator Ushqimesh

Vitros Lab ofron analiza në fushën e ujit dhe produkteve ushqimore. Në këto fusha, ne jemi krenarë ta quajmë veten udhëheqës të tregut vendas lidhur me kosto-efektshmërinë. Klientët vlerësojnë analizat tona të besueshme ,  të shpejta dhe shërbimin tonë të shkëlqyer.

Rreth Nesh

VITROS LAB - LABORATOR I AKREDITUAR

Angazhimi ynë i palodhur për të dhënë rezultate të besueshme dhe përmbushjen e pritshmërive e bën Vitros Lab të veçantë. Klientët vlerësojnë analizat tona të akredituara, të shpejta dhe shërbimin tonë të shkëlqyer.

Të punosh në Vitros Lab do të thotë: përgjegjësi e lartë individuale, frymë e fortë ekipore, zhvillim i lirë. Nëse jeni të ndërgjegjshëm dhe keni një ndjenjë të lartë përgjegjësie, do të ishim të lumtur t’ju takonim.

Shërbimet tona

Analiza dhe kontrolle të cilat mund t'i besoni

Analiza të qumështit

Analiza të mishit

vedrana-filipovic-jxqTaXF5WmY-unsplash

Analiza të ujit

Përjetoni atë që bëjmë dhe atë që përfaqësojmë!

Të lindur për të bërë diferencën , ne kujdesemi që për çdo test që do zhvillojmë të ketë metodat dhe aparatet e fundit në fushë.

Vitros Lab ka instrumente laboratorike moderne, shumë të ndjeshme dhe ekspertizë të madhe për zbulimin e besueshëm të substancave dhe mbetjeve të padëshiruara në produktet ushqimore. Ne do t’ju udhëzojmë shpejt drejt zgjidhjes së dëshiruar

Përse Vitros Lab?

Profesionalizëm dhe Korrektësi

Play Video

Një partner të cilit mund t'i besoni.

Testimi i ushqimit është në qendër të ekspertizës sonë si një partner kryesor në industrinë ushqimore. Stafi ynë miqësor do t’ju udhëheqë përmes llojeve të testimit që ju nevojiten deri në planet e kampionimit, raportimin e rezultateve dhe interpretimin e rezultateve aty ku kërkohet.

Çfarë gjeni tek ne?

NE TESTOJMË PËR MBETJE NË USHQIMET E MËPOSHTME:

Dëshmi

Çfarë thonë klientët tanë

Si klient i Vitros Lab, unë mund të mbështetem gjithmonë në ekspertizën e tyre teknike dhe fokusin ndaj klientit në ofrimin e të dhënave të sakta dhe në kohë të testeve laboratorike, të dhëna të cilat janë kritike për drejtimin e biznesit tim.
Subjekt privat
Vitros Lab na ka ofruar njohuri dhe procese të avancuara për të vlerësuar sigurinë e produkteve tona ndërsa i projektojmë, duke na dhënë besimin se do të bëjmë pyetjet e duhura dhe do të gjejmë zgjidhjet e duhura për çdo problem.
Subjekt privat
Vitros Lab na ka ofruar njohuri dhe procese të avancuara për të vlerësuar sigurinë e produkteve tona ndërsa i projektojmë, duke na dhënë besimin se do të bëjmë pyetjet e duhura dhe do të gjejmë zgjidhjet e duhura për çdo problem.
Subjekt privat
sqAlbanian