Rreth nesh

Rreth Nesh

Të përkushtuar ndaj ekselencës së testimit

Vitros Lab është partneri i duhur për të gjitha testet që përfshijnë cilësinë dhe sigurinë e ushqimit. Teknologjia më e fundit laboratorike, metodat e vërtetuara analitike dhe stafi me përvojë garantojnë rezultate të besueshme dhe të shpejta

Vitros Lab ka instrumente laboratorike moderne, shumë të ndjeshme dhe ekspertizë të madhe për zbulimin e besueshëm të substancave dhe mbetjeve të padëshiruara në produktet ushqimore

Ajo që e bën të vecante Vitros Lab është testimi i besueshëm dhe i shpejtë i cilësisë dhe sigurisë së produkteve tuaja. Vitros Lab analizon lëndët e para dhe produktet ushqimore për përbërësit e tyre, teston vlerat e deklarimit, përcakton vitaminat dhe shumë më tepër.

Gjithashtu testojmë lëndët e para dhe produktet ushqimore sipas metodave të njohura për të gjitha substancat përbërëse dhe shtuese: duke ekzaminuar saktësinë e specifikimeve, tregtueshmërinë, etiketimin ushqyes.
Vitros Lab ofron mbështetje në zhvillimin e planeve të testimit të arsyeshëm, të bazuara në rrezik dhe gjen ekuilibrin e duhur midis sigurisë dhe efektivitetit të kostos. Gjithnjë e më shumë, ne gjithashtu këshillojmë zinxhirët e shitjes me pakicë për çështjet formale të etiketimit për gamën e produkteve të markës së tyre.

Vlerat tona

ANALIZA E USHQIMIT ËSHTË ÇËSHTJE BESIMI

01.

Ofrojmë shërbime për bizneset prodhuese me qëllim ngritjen lart të brandit të tyre, nëpërmjet një produkti të kontrolluar dhe cilësor.
Me anë të një stafi super të kualifikuar dhe aparatura të standarteve europiane së bashku bëjmë të mundur që konsumatori të jetë i qetë dhe i sigurtë. Ndërsa biznesi juaj i standartizuar dhe me vlera europiane.

AKREDITIMI

sqAlbanian