CILËSIA E USHQIMIT

Analiza fiziko-kimike mbi produktet e zinxhirit ushqimor

Analiza fiziko-kimike të qumshtit, mishit, peshkut, vezëve dhe nëprodukteve të tyre
Analiza fiziko-kimike të miellit, drithërave, bukës, prodhimeve të brumit, pastave dhe ëmbëlsirave
Analiza fiziko-kimike të vajit të ullirit, vajit vegjetal, mjaltit dhe kafes
vedrana-filipovic-jxqTaXF5WmY-unsplash

Analiza fiziko-kimike të ujit dhe pijeve alkoolike ose joalkoolike

Analiza fiziko-kimike të ushqimeve të konservuara

Analiza fiziko-kimike të bimëve mjeksore, çajrave, farave dhe frutave

sqAlbanian