Analiza fiziko-kimike të vajit të ullirit, vajit vegjetal, mjaltit dhe kafes.

Vajit të ullirit/Vajit vegjetal:

 • Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore
 • Vlera e Jodit
 • Lendet e pasapunifikueshme
 • Numri I peroksideve
 • Aciditeti
 • Indeksi i refraksionit 
 • Koeficienti i perthithjes UV
 • Lageshti dhe lende flurore

Mjalti:

 • Fruktozë
 • Glukozë
 • Lagështia
 • Lëndë e patretshme në ujë
 • Aciditeti
 • Aktiviteti Diastazik
 • Percaktimi i HMF
sqAlbanian