Food laboratory

Vitros Lab ofron analiza në fushën e ujit dhe produkteve ushqimore. Në këto fusha, ne jemi krenarë ta quajmë veten udhëheqës të tregut vendas lidhur me kosto-efektshmërinë. Klientët vlerësojnë analizat tona të besueshme ,  të shpejta dhe shërbimin tonë të shkëlqyer.

About Us

VITROS LAB - LABORATOR I AKREDITUAR

Angazhimi ynë i palodhur për të dhënë rezultate të besueshme dhe përmbushjen e pritshmërive e bën Vitros Lab të veçantë. Klientët vlerësojnë analizat tona të akredituara, të shpejta dhe shërbimin tonë të shkëlqyer.

Të punosh në Vitros Lab do të thotë: përgjegjësi e lartë individuale, frymë e fortë ekipore, zhvillim i lirë. Nëse jeni të ndërgjegjshëm dhe keni një ndjenjë të lartë përgjegjësie, do të ishim të lumtur t’ju takonim.

Our Services

Analysis and tests that you can trust

Milk analysis

Meat analysis

vedrana-filipovic-jxqTaXF5WmY-unsplash

Water analysis

Experience what we do and what we represent.

Born to make a difference, we take care that for every test we will develop have the methods and apparatus of the latest technology in the field.

Vitros lab has modern laboratory instruments, very sensitive and great expertise for reliable detection of unwanted substances and residues in food products. We will quickly guide you to the desired solution

Why Vitros Lab?

Professionalism and Correctness

Play Video

A partner you can trust.

Food testing is at the heart of our expertise as a leading partner in the food industry. Our friendly staff will guide you through the types of testing you need to get to the sampling plans, reporting the results and interpreting the results where required.

What do you find in us?

WE TEST FOR WASTE IN THE FOLLOWING FOOD:

Dëshmi

Çfarë thonë klientët tanë

Si klient i Vitros Lab, unë mund të mbështetem gjithmonë në ekspertizën e tyre teknike dhe fokusin ndaj klientit në ofrimin e të dhënave të sakta dhe në kohë të testeve laboratorike, të dhëna të cilat janë kritike për drejtimin e biznesit tim.
Subjekt privat
Vitros Lab na ka ofruar njohuri dhe procese të avancuara për të vlerësuar sigurinë e produkteve tona ndërsa i projektojmë, duke na dhënë besimin se do të bëjmë pyetjet e duhura dhe do të gjejmë zgjidhjet e duhura për çdo problem.
Subjekt privat
Vitros Lab na ka ofruar njohuri dhe procese të avancuara për të vlerësuar sigurinë e produkteve tona ndërsa i projektojmë, duke na dhënë besimin se do të bëjmë pyetjet e duhura dhe do të gjejmë zgjidhjet e duhura për çdo problem.
Subjekt privat
en_USEnglish